Арбитраж @Resources Ripper $450

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Пожалуйста, обратите внимание, что пользователь заблокирован
In order to avoid sracha, I went to meet him in broken eng)))
I throw off the first $100, unsubscribe stop flooding and watch how the correspondence disappeared. Immediately notifies me of arbitration.
I warned him if arbitration opens, I will defend my position.
Well, actually by some miracle I got some proofs.
The real people out here who understand business will know how fake and liar you are i don't owe you nothing you OWE me money you have topic that u are coder & i give u service which you couldn't do the Task you came back to beg me for food money i still give you the money and u came back asking me for more money i get pissed and reject your request then you later told me u cant do my task no more now i should give u 1 week you will refund all my $450 back to me i keep it clam and wait for the one week i ask you where is my money u told me you still don't have it thats why i open the arbitration so who's fault tell them now!! anyway why are you throwing off $100 to my wallet if you owe $450? and i haven't denied that u didn't sent $100 BUT is not $100 u owe me $450 so still remaining $350 i have been waiting since yesterday you can't pay that!

Последнее редактирование:
Вранье. Я делал первую работу. Брал аванс в общей сумме 450$
Причем каждый платеж мы делали через верификацию, но к моему удивлению переписки нет, мб чет запамятовал но не суть.
Тут ты приходишь с пустят 2 недели говоришь мне нужна новая задача забудь про старую. Я специально сделал в тот момент скрин сообщения.
Далее мы с тобой до 5 дней обсуждаем т3... После ты психуешь как психуешь сейчас, начинаешь крыть меня органами различными, я тебе говорю успокойся твои деньги вернем. И иди с Богом.
Ты через 5 дней появляешся с криками, звонишь всю ночь, это я увидел на утро, далее обьясняю у меня утро, прошу у тя бтс счет, скидываю че было под рукой 100$ говорю Чекни и успокойся. Это означало расположение мое к возврату. Ты чистить переписку, пишешь арбитраж.мало того удалил переписку с указанным счетом на которые ушли 100$ так и всячески отрицал данный перевод. Усираясь что я не чего не переводил.
А знаешь для чего я просил к тебя бтс адрес тут? Дабы сделав скрин показать перевод а истории транзакции на данный адрес. И воаля жадность тебя погубила.

Теперь я не намерен после фальсификации возвращать что либо.

Lies. I did my first job. Took an advance in the total amount of $450
Moreover, we made each payment through verification, but to my surprise there was no correspondence, mb even forgot but not the point.
Then you come back from 2 weeks and say I need a new task, forget about the old one. I specifically made a screen of the message at that moment.
Then we discuss T3 for up to 5 days ... After you freak out as you freak out now, you start to cover me with various organs, I tell you to calm down, your money will be returned. And go with God.
After 5 days, you appear screaming, calling all night, I saw this in the morning, then I explain to me in the morning, I ask you for a bts account, I throw off $100 at hand, I say Chekni and calm down . This meant my disposition to return. You clean up the correspondence, write arbitration. Moreover, you deleted the correspondence with the indicated account, to which $100 went, and in every possible way denied this transfer. I'm sorry that I didn't translate anything.
Do you know why I asked you for a bts address here? In order to make a screen to show the transfer and transaction history to a given address. And voila greed killed you.

Now I do not intend to return anything after falsification.
Any audience out here should read this screenshot below well and understand how this idiot can pretend and lie if this how professional coder beg customer for money every minute and come out here to run his mouth like pussy listen i don't need no money back again just make sure this $350 can feed you and your entire broke family forever how can a professional coder who have accept deal come keep asking money for food and come back again ask for another money for some bullshit else and once i turn him down he get pissed and tell me he cant do the work no more you are just broke guy and you will be broke till the end of your life you said u have been doing this for long time i now understand why you are fucked up and broke because you not truth to yourself stupid fool you beg me for money and i refuse to send you more then your pussy hurt like bitch came out here running your mouth seeking for sympathy and they have some stupid fools out here too who will support your cheap lies i'm happy i did not fall for your cheap scam asking me for more money keep the $350 and feed your family bcoz you need it fool!
-
FIRST SCREENSHOT YOU ASK ME FOR $300 DEPOSIT I PAID WITHOUT QUESTION OR PROBLEM!
SECOND SCREENSHOT YOU ASK ME ANOTHER $150 FOR YOUR CHEAP ASS STUPID FOOD I PAID WITHOUT PROBLEM BCOZ I KNOW U HUNGRY & BROKE AS FUCK!
THIRD SCREENSHOT YOU STILL COME BACK WITH YOUR CHEAP BROKE ASS LIES SEND YOU ANOTHER $135 FOR SOME STUPID CODE IF U CLAIM YOU HAVE COMPLETE THE PROJECT NOW TELL EVERYBODY OUT HERE IF FIRST PROJECT IS COMPLETE WHY U ASKING ME ANOTHER $135 TO WRITE SOME CODE HUH ? EVERYBODY WILL KNOW HOW FAKE AND LIAR YOU ARE AFTER READING ALL THIS 3 SCREENSHOT CONVO!

<KRAMA IS A BITCH BUT ALWAYS MAKE SURE THAT BITCH IS BEAUTIFUL FOOL I NEVER SEE A PROFESSIONAL CODER WHO IS BROKE & SUCK CUSTOMER DICK EVERY MINUTE FOR FEEDING FEES>

NB: ANYBODY WHO WANT TO DEAL WITH THIS CHEAP CODER SHOULD USE ESCROW ELSE HE WILL SCAM OR RIPPED YOU OFF BCOZ HE IS SO BROKE AND HUNGRY WHO NEED MONEY TO FEED HIS ENTIRE POOR FUCK UP FAMILY!!!

Вложения

• photo_2022-09-25_00-44-47.jpg
    photo_2022-09-25_00-44-47.jpg
    111.6 КБ · Просмотры: 16
  • photo_2022-09-25_00-44-47 (2).jpg
    photo_2022-09-25_00-44-47 (2).jpg
    106.2 КБ · Просмотры: 15
  • photo_2022-09-25_00-44-47 (3).jpg
    photo_2022-09-25_00-44-47 (3).jpg
    136.5 КБ · Просмотры: 15
Ты переписку зачем удалил?
Какая еда не пойму. Че ты и несешь.
Ты не ответил ни за одно действие свое.
Я все описал как мы с тобой работе.
Я и публично не отказывался от возврата.
Но ты намеренно дискрититировал меня как скамера.
Хотя хочу заметить я отправил 100$ тебе и тут же залил еще депозит в 90$

First of all the message you claiming i delete here is the screenshot below bcoz you are time waster and liar you are only running your mouth out here that's why i took screenshot and block you bcoz i don't want waste my time on your bullshit now explain audience here if you owe $450 and you foolishly send $100 and tell me to wait hour you busy now so you will send the rest and you never did you came back here with your stupidly to run your mouth seeking for sympathy from people to talk for you how the fuck you want me to keep you in my TG contact for huh? Listen you can fool some of the audience here but you cant fool all of us everybody have know how fucked person you are i rest my case!

Вложения

• photo_2022-09-25_10-31-04.jpg
    photo_2022-09-25_10-31-04.jpg
    116 КБ · Просмотры: 7
Also why can't you explain this 3 below screenshots to the audience here? how you using your broke ass hunger to ask money for food every seconds from your customers? don't act like you haven't saw this 3 screenshots before you need to explain how you keep begging for money if you real coder for business bcoz only rippers and scammers beg for money fool!

Вложения

• photo_2022-09-25_00-44-47.jpg
    photo_2022-09-25_00-44-47.jpg
    111.6 КБ · Просмотры: 8
  • photo_2022-09-25_00-44-47 (2).jpg
    photo_2022-09-25_00-44-47 (2).jpg
    106.2 КБ · Просмотры: 8
  • photo_2022-09-25_00-44-47 (3).jpg
    photo_2022-09-25_00-44-47 (3).jpg
    136.5 КБ · Просмотры: 8
Damn all i see in these screenshots are "send me money for this, send me money for that". Even the supposed coder have little or no knowledge at all in coding.

How dare you ask for more money to buy 15 lines of code ? Damn i find this very disgusting. Its right time admin interfere in this matter. Dude either you refund full amount OR you submit full project as paid.

Капец, опять телега в сделках, перестаньте вы ее использовать, переписку оппонент почистил и потом доказывай что ты не верблюд

И так, сделка была, про возврат не отрицаю. Из чистого благородства и наивности решил вернуть.
Денег просил как и у любого своего клиента.
Деньги клиента гарантирую депозитом.
В случаи прирыва сделки возврат не возможен если прирыв был спровоцирован клиентом.
Деньги (авансом) на выполнения первого его т3 я брал. Сумму он озвучил.
Работу выполнял. ТС заявляется отменяет работу мотивируя новую задачу, новая задача состоит из комбайна сервисов.
Обсуждаем задачу, по итогу его не устраивает цена он шлет нахрен, говорит верни деньги, говорю верну жди, недели не проходит пишет матами кроет явно под солями на отходосах, кароч в неадеквате, прошу счет, уведомляю о платеже, в течение дня докину, тут же вношу доп плату в депозит, своего ака.
И на правах его отмены сделки, которая подтверждается моим скрином, история переводов средств и дата чисел говорит о том что деньги он переводил в начале сделки, после спустя 2 недели говорит о переходе на новую сделку а позже предоставляет скрины где выставляет меня рипером хотя я отвечаю за сказанное всеми этими доводами.
Отрицания в начале арбитража перевода 100$
После публичного уведомления он продолжал это отрицать опираясь на то что верефицировать куда я переводил 100$ будет не возможно в связи удаления переписки.

Все выше приведенные доводы позволяют мне вернуть ему лишь 100$
А так с возвратом я не согласен, есть депозит, я его пополняю, будет конечно не приятно если все же коснется моего депа, на усмотрение админа.

А так лично общатся и что то ему переводить уважение ко всему не вызывает.
Поэтому я тут до закрытия арбитража, и лишь постараюсь более точно отобразить свою позицию.

Бегло посмотрел. Работа прервана на середине. Часть денег была возвращена.

Такие вещи рассматриваются в арбитраже просто: ТЗ - список выполненного, при необходимости запрос и анализ кода. Все остальное - сложности, путаница и попытки городить велосипед. И да, опять и опять, не используйте телегу. Используйте жабу, TOX.

В претензии отказываю.

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Верх