• XSS.stack #1 – первый литературный журнал от юзеров форума

Помогите найти инструменты

pitek

floppy-диск
Пользователь
Реакции
0
Cześć

Przepraszam, ale używam tłumacza Google - jeśli coś jest nie jasne, pytaj.

Od kilku dni przeglądam fora XSS w poszukiwaniu kilku narzędzi. Wciąż nieudane. Jestem przytłoczony ilością informacji, a problemem jest język.

Osoba, która mi pomoże oferuje przelew (paypal czy coś innego?) w kwocie dobrej wódki.

Mam problem z narzeczoną i potrzebuję dowodu, żeby nie zrujnować sobie życia. Kocham ją i opiekuję się nią, ale jest osoba, która może mieć zaparcia przez kilka dni. Bardzo lubi kłamać (ma pewne problemy)...
Muszę sprawdzić jego autentyczność. Ostatnio mieliśmy naprawdę zły okres, a ponieważ w przeszłości często kłamała, nie wiem, w co wierzyć. Chce wierzyć, że jest tym o kim mówi i żyć z nią w zgodzie. Albo chce wiedzieć, że mimo wszystko jestem jeleniem i muszę uciekać. :) Nie szukam porad życiowych.:)

Czy możecie polecić mi aplikacje na:
* Android:
- kto odzyska usunięte sms?
- śledzić jej miejsce pobytu i rozmawiać z innymi facetami (widziałem, że są płatni, ale 180 dolarów miesięcznie to dla mnie trochę dużo. Czy są jakieś darmowe, które mogą mi pomóc?). Trzy razy przyłapałam ją na rozmowie z innymi ludźmi. niewinny. Tak jak. Mówi, że mnie kocha i nigdy mnie nie zdradzi. Kiedy chciałem, żeby pokazała mi rozmowę, odmówiła. Pobiegła do łazienki, a gdy wróciła, bardzo chciała mi wszystko pokazać - po skasowaniu niewygodnych wiadomości. Muszę wiedzieć, czy jest warta zachodu, :) czy jest Verną.

* okno
Czy możesz polecić dobre oprogramowanie do śledzenia komputera?
Codziennie korzysta z mojego laptopa, uzyskując dostęp do moich danych. Chciałbym kontrolować, gdzie wygląda na moim dysku twardym i co robi w sieci. (Na przykład wczoraj zauważyłem, że usunąłem historię na 3 godziny w Chrome). Nie chcę nagle odbierać jej dostępu do mojego laptopa, ale ma dostęp do moich kont, haseł, dysku. Mówi, że tam nie idzie, ale chce się upewnić, że to zrobi.

Wiem, że nie muszę opisywać sytuacji. Może ten opis do Ciebie dotrze i mi pomożesz.
Pierwsza osoba, która mi pomaga, od razu przelewam pieniądze na dobrą wódkę.

Z poważaniem

Kind advise
Set her free , if she loves you , she will come to back to you , if she doesn't , she was never yours , Don't take so much pressure on yourself and move on .
Я не ищу совета :)
Я разрывал эти отношения пару раз. ОНА возвращается и говорит, что либо Я, либо НИКТО.
Оставим мораль позади.

Мне просто нужно знать, верна ли она тому, что говорит. Я не собираюсь контролировать ее всю оставшуюся жизнь. Не так. НО мне нужно знать в течение короткого периода времени, так ли это, как мне было обещано. Если это не так, мне придется ее выбросить (она живет со мной).

Пожалуйста, обратите внимание, что пользователь заблокирован
Если это не так, мне придется ее выбросить (она живет со мной).
Ты глупый. Возьми себя в руки
Если тебя любят - не будут прятать телефон.
Не трать деньги на расследование - тебя обманут.
Брось ее и найди другую, это дешевле.
Займись собой. Сделай так чтобы за тобой бегали а не ты. Ты губишь себя.

Если ты ищешь как ее взломать, значит у вас уже все плохо. Лучше не будет.

I'm not looking for advice:)
I broke off this relationship a couple of times. SHE comes back and says it's either ME or NOBODY.
Let's leave morality behind.

I just need to know if she's true to what she says. I'm not going to control her for the rest of my life. Not this way. BUT I need to know within a short period of time if it is as I was promised. If it's not, I'll have to throw it away (she lives with me).
You cannot recover deleted sms and all the other stuff , but you can install RAT now on the mobile and control her mobile for the future , there is no other way

Опять же, мне не нужны жизненные советы. Моей девушке нужно восстановить доверие. Не я. Я не принуждаю ее. Она живет со мной. Мне нужно убедиться, что я сдержу свое слово. Так много.

Пожалуйста, не пишите советы. Спасибо, что поделились именами. Ему больше не нужна помощь.
С уважением

You cannot recover deleted sms and all the other stuff , but you can install RAT now on the mobile and control her mobile for the future , there is no other way
Вы можете что-то порекомендовать? Что-то, что будет чисто без третьих лиц и бесплатно или дешево?

You are silly. Get a hold of yourself
If you are loved, they will not hide the phone.
Do not waste money on an investigation - you will be deceived.
Drop it and find another one, it's cheaper.
Take care of yourself. Make it so that they run after you and not you. You are ruining yourself.

If you are looking for how to hack it, then everything is already bad for you . It won't get better.
It's like
Again, I don't need life advice. My girlfriend needs to rebuild trust. Not me. I don't force her. She lives with me. I need to make sure I keep my word. So much.

Please don't post tips. Thanks for sharing the names. He doesn't need help anymore.
Sincerely

Can you recommend something? Something that will be pure without third parties and free or cheap?
You need free ones ? Then just search droidjack on github and watch their setup videos on youtube . NO great services comes at free cost , you will face little issues , but when you have physical access to her phone , you won't face any problems , if you need any other rat , search on github and use .

Напишите ответ...
  • Вставить:
Прикрепить файлы
Верх