sale stripe + drop (2day payout)

В этой теме можно использовать автоматический гарант!

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

oval

CD-диск
Забанен
Реакции
1
Пожалуйста, обратите внимание, что пользователь заблокирован
Hello selling 2 day payout stripe account + drop (bluebird.com)
WWH Escrow only!
we discuss price telegram : @orlok9

Пожалуйста, обратите внимание, что пользователь заблокирован
This guy is a scammer, he was supposed to do his part of the job by providing stripe, after I loaded around 600$ (which cost me 30$) he stopped replying and never got back to me as well stripe got burnt almost instantly so I do not think he was even able to cash it out. I believe his accounts are just very bad and do not recommend anyone to deal with him. If for any reason you decide to do so, definitely use guarantor but you are better off creating your own stripe with fake info, it will be of the same quality.

As well he is using two telegrams , he used @orlok9 for first contact and after that he contacted me using telegram @dsand0s trying to do same thing again which obviously failed because he first contacted me here via PM , beware

Нету блека - нет рассмотрения. Где хоть один арбитраж от одного из вас? Не ленитесь вовремя открыть блек.

Однако,
WWH Escrow only!
Бан за отказ от гаранта. Работаете только с гарантом ВВХ - я не против, это ваше право. Но тогда туда и идите. Без обид.

Наши правила - https://xss.pro/help/traderules/
12. Запрещено отказываться от гаранта. Размещая у нас торговую тему, вы автоматически соглашаетесь работать через гарант. Отказ от гаранта без уважительных/понятных причин - бан.
Вы нарушаете.
Закрыто.

Последнее редактирование:
Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Верх