метод Apple pay to crypto

В этой теме можно использовать автоматический гарант!

LMNTRXX

FR!3NDS
КИДАЛА
Реакции
101
Гарант сделки
2
Депозит
0.003
Пожалуйста, обратите внимание, что пользователь заблокирован
ищем решение для вбива эпл пэй сразу в крипту. Посредники и мертвые конторы не интересует. Никаких мерчей, строго прилы. Лучшее решение будет оплачено благодарности в форме вечнозеленых))

I can help you turn apple pay into crypto
what kind of amount will you be talking about in your apps ? i need to max out mate, credit cards asia. knit both to iphones and samsungs. if you can really help, write your tox in pm

пару вбивов на аккаунт и 200-400транза))) если решит твой вопрос то да
хотелось бы что то поинтереснее. но и так подойдет. если мат еу или азия залезет. не подскажешь такой момент?

Last time I've tested Coinbase it rejected the transaction even if the linked CC was still alive.
Mercuryo.io supports Apple Pay / Google Pay without KYC for purchases up to 300€.
Exodus also should have it enabled through one of their partners (Ramp.network if am not wrong).

А я знаю, да еще и в связке с одним us ба здорово работает. И как раз прилка. Но не скажу из вредности и из-за размытых условий.

и на локалбтк тоже такое видел - https://localbitcoins.com/buy-bitcoins-online/usd/apple-pay/
Кто-то покупал так? Как реализована оплата АП в таких сделках? продавцу на эл.кошелек какой-то что ли

и на локалбтк тоже такое видел - https://localbitcoins.com/buy-bitcoins-online/usd/apple-pay/
Кто-то покупал так? Как реализована оплата АП в таких сделках? продавцу на эл.кошелек какой-то что ли
это не то))) пендосы ставят это и имеется виду переводить бабки через applecash, то что работает без ебатни я у себя в статейке написал

It depends on the seller.
They all provide different payment gateways ( They can accept payments on a different website or request Apple Pay Credit ) for their orders as they can send you links through private messages, however I would not suggest it.

Most of the seller will require a full-identified profile on Localbitcoins, deal only on low-amounts (Under 1k/2k $) + require 24/48H to release the funds since they want to be sure there's no fraud going on. ( I've also got asked for Selfie with ID + Holding Paper with text they specify sometimes).
Chargebacks are usually slow through ApplePay but the seller can handle the transaction as he wishes so he can simply refuse to proceed if he's suspicious about anything.

Последнее редактирование:
А я знаю, да еще и в связке с одним us ба здорово работает. И как раз прилка. Но не скажу из вредности и из-за размытых условий.
Но ты свои предложи. Только учитывай пожелания под мат Азии и еу.

Я в блокфолио не одну сотню тыс $ в своё время сделал. Посмотри мб ещё катит. (Товарищи до сих пор работают слышал).
Холд 5 дней вроде был.
Кинь линк. Там только АП или есть гп

I have a site for apple pay>90% crypto instant... but it triggers fraud alert on almost every usa card now... had some success with cards of united arab emirates... dm me if you want to work with me to cash out these cards.

I have a site for apple pay>90% crypto instant... but it triggers fraud alert on almost every usa card now... had some success with cards of united arab emirates... dm me if you want to work with me to cash out these cards.
PM

PM

Напишите ответ...
Верх