hey selling hacked Binance account interested lets talk ... if you need proof i also need proof your funds are available and not a time waster
Последнее редактирование:
what is balance?
www.binance.com
he asked about the balance of the account![]()
Binance - Cryptocurrency Exchange for Bitcoin, Ethereum & Altcoins
Binance cryptocurrency exchange - We operate the worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volumewww.binance.com
And how to get around 2FA included?mail access is possible
Ну на ввх есть же сервисы кто 2фа снимает. Не мне тебе о этом говорить )А как обойти включенную 2FA?
can you explain more pleaseWell, on VVH there are services who shoot 2FA. It's not for me to tell you about this)
ну выводи побыстрее . Будешь богатыму меня есть пара один с 0 в нем другой с 1.2+ btc другой с 18. что-то bnb
пиши по Русски . Я ваш язык не понимаюcan you explain more please
if you have a way to get around 2fa please share it with me or we can work together and share the profit
Когда прихожу в кино, я покупаю уже готовый поп-корн и газировку. У меня нет желания самому себе жарить поп-корн, заправлять газ в сифон чтобы загазировать воду с сиропом и так далее.Ну на ввх есть же сервисы кто 2фа снимает. Не мне тебе о этом говорить )
did i scam anyone out here? ! if i was scaming i wouldnt ask to team up,,, bro go get busy and stop saying things you know nothing about aka shut the fuck upWhen I go to the movies, I buy ready-made popcorn and soda. I have no desire to fry popcorn for myself, fill gas in a siphon to gasify water with syrup, and so on.
It's not very convenient to buy an account with access to mail but with 2FA. Not very logical and looks a little like a scam.
в чём то с тобой согласен насчёт скама . Ещё как вариант этот лог продадут в 100500 рук и по итогу куй кто что выведетКогда прихожу в кино, я покупаю уже готовый поп-корн и газировку. У меня нет желания самому себе жарить поп-корн, заправлять газ в сифон чтобы загазировать воду с сиропом и так далее.
Это всё не очень удобно-покупать акк с доступом к почте но с 2ФА. Не очень логично и немного смахивает на скам.
Шатафакап сам, индеец. Я говорю про то, что твое предложение слишком розовое, чтобы быть правдой.did i scam anyone out here? ! if i was scaming i wouldnt ask to team up,,, bro go get busy and stop saying things you know nothing about aka shut the fuck up