JOB | Looking For Someone Who Can Build Revrse Proxy's Phishing Sites

В этой теме можно использовать автоматический гарант!

TommyVic

(L3) cache
Пользователь
Реакции
23
Гарант сделки
2
Hello im looking for someone who can build me Reverse proxy phishing site's

Paying $300 per site useing XSS Escrow

For this site i need the following

Login data + Cookie
Register Data + Cookie
Forgot password Data + Cookie
Change crypto wallet Addresses

Hello im looking for someone who can build me Reverse proxy phishing site's

Paying $300 per site useing XSS Escrow

For this site i need the following

Login data + Cookie
Register Data + Cookie
Forgot password Data + Cookie
Change crypto wallet Addresses
hey ? why you block me after so long discussion?
Scammer : @QuantumGrabber

what wrong i did ? i gave you time suggestion why block me after long talking?

you just come to me for waste my time?

you don't support forum escrow deal?

everyone be careful . always use forum message box. don't trust person like this.

he will take all suggestion from you and direct block you when you tell he to start escrow deal.

always use forum inbox must. he will delete all chat from telegram

Последнее редактирование:
hey ? why you block me after so long discussion?
Scammer : @QuantumGrabber

what wrong i did ? i gave you time suggestion why block me after long talking?

you just come to me for waste my time?

you don't support forum escrow deal?

everyone be careful . always use forum message box. don't trust person like this.

he will take all suggestion from you and direct block you when you tell he to start escrow deal.

always use forum inbox must. he will delete all chat from telegram
дружище ты в здравом уме ?
ты ему не смог сделать елементарное, он воспользовался моими услугами и оплатил все в полном обьеме

дружище ты в здравом уме ?
ты ему не смог сделать елементарное, он воспользовался моими услугами и оплатил все в полном обьеме
You and he is same person. you both are scammer. you onetime come my telegram and order . reverse proxy to judge me and delete chat .
you think i forget you?
both are #1 Scammer.

Вы с ним — один и тот же человек. Вы оба мошенники. Вы однажды пришли ко мне в Telegram и сделали заказ. Использовали обратный прокси, чтобы осудить меня и удалить чат.
Думаете, я вас забыл?
Вы оба — мошенники номер один.

You and he is same person. you both are scammer. you onetime come my telegram and order . reverse proxy to judge me and delete chat .
you think i forget you?
both are #1 Scammer.

Вы с ним — один и тот же человек. Вы оба мошенники. Вы однажды пришли ко мне в Telegram и сделали заказ. Использовали обратный прокси, чтобы осудить меня и удалить чат.
Думаете, я вас забыл?
Вы оба — мошенники номер один.
тебя там вообще крек сожрал?
я когда выполнил заказ увидел что ты предлагаешь те же саммые продукты и назвал низкую цену говорю тебе покажи мне фишинг onion market (это названеи маркета) ты говоришь а дай мне ссычлку
утверждая что фиш у тебя готов, так же в одном списке у тебя магазин кракен, о котором ты так же не слуху не духу
из мошенников тут только ты

тебя там вообще крек сожрал?
я когда выполнил заказ увидел что ты предлагаешь те же саммые продукты и назвал низкую цену говорю тебе покажи мне фишинг onion market (это названеи маркета) ты говоришь а дай мне ссычлку
утверждая что фиш у тебя готов, так же в одном списке у тебя магазин кракен, о котором ты так же не слуху не духу
из мошенников тут только ты
stop. i was means which proxy to reverse. low education sometime make lot of problem. brother.
stop talk more. about this.

Стоп. Я имел в виду, какой прокси использовать для обратного преобразования. Низкий уровень образования иногда создает много проблем. Брат.
Стоп, больше не говори об этом.

stop. i was means which proxy to reverse. low education sometime make lot of problem. brother.
stop talk more. about this.

Стоп. Я имел в виду, какой прокси использовать для обратного преобразования. Низкий уровень образования иногда создает много проблем. Брат.
Стоп, больше не говори об этом.
потеряйся, будь добр, я в твоем топике уже все обсудил

Напишите ответ...
Верх