• XSS.stack #1 – первый литературный журнал от юзеров форума

[LEAKED] Telefonica Dataset ~105 GB // Source code // Clients info // Employees && HR // Confidential docs // Development tools // Records

В этой теме можно использовать автоматический гарант!

Zmata

котенок из ада
Premium
Реакции
9
Гарант сделки
1
Цена
NONE
Контакты
NONE
Telefónica, S.A. is a Spanish multinational telecommunications company. It has headquarters as well as a registered office in Madrid, Spain. It is one of the largest telephone operators and mobile network providers in the world.

512px-Telef%C3%B3nica_2021_logo.svg.png

On May 30, 2025, Telefónica suffered a critical internal breach due to a Jira misconfiguration. Over the course of 12 uninterrupted hours, I exfiltrated 385,311 files totaling **106.3 GB from their infrastructure before access was revoked

Leak Details:
  • Total Files: 300,000+
  • Size: ~106 GB
  • Date: 2025
  • Formats: CSV, SQL, PDF, XLSX, DOCX, PPTX, XML, , and more
  • Compromised Data Includes:
• Customer identities and usage data
• Internal communications (Emails & tickets)
• Employees Information & related data
• Clients records
• Business invoices and client contracts
• Development tools & Internal logs
• Network architecture documents
• Projects information & confidential documents
• Source code for tools & dev pipelines
• Legal and compliance documents
• Partner agreements and invoices
• HR & employee onboarding data

f7f11334fe5d9543.jpeg

a506434dc29d851a.jpeg
5a84dd2c658348eb.jpeg

99a3982862cbaf9b.jpeg

6a7cccdcb41077c6.jpeg

Unnamed: 0,Person ID,User Name,Email address,Objective Stage,Division,Department,First Name,Last Name,Second Surname
,7381021,Ian.Judge@telefonica.com,Ian.Judge@telefonica.com,Objective setting,"Sales, Service & Retention - UK",OCS44 PAYM Inbound Re-contract,Ian,Judge,
,7381023,Bedana.Ward@telefonica.com,Bedana.Ward@telefonica.com,Objective setting,"Sales, Service & Retention - UK",OCS44 PAYM Inbound Re-contract,Bedana,Ward,
,7381024,Julie.Robinson@telefonica.com,Julie.Robinson@telefonica.com,Objective setting,"Sales, Service & Retention - UK",OCS44 PAYM Inbound Re-contract,Julie,Robinson,
,7381027,Kevin.Pendleton@telefonica.com,Kevin.Pendleton@telefonica.com,Objective setting,"Sales, Service & Retention - UK",OCS44 PAYM Inbound Re-contract,Kevin,Pendleton,
,7381030,Jenny.Jones@telefonica.com,Jenny.Jones@telefonica.com,Objective setting,"Sales, Service & Retention - UK",OCS44 PAYM Inbound Re-contract,Jennifer,Jones,
,7381033,Dave.Golby@telefonica.com,Dave.Golby@telefonica.com,Objective setting,"Sales, Service & Retention - UK",OCS44 PAYM Inbound Re-contract,David,Golby,
,7381034,Donna.Ellis@telefonica.com,Donna.Ellis@telefonica.com,Objective setting,"Sales, Service & Retention - UK",OCS44 PAYM Inbound Re-contract,Donna,Ellis,
,7381037,Phil.Tomkins@telefonica.com,Phil.Tomkins@telefonica.com,Objective setting,"Sales, Service & Retention - UK",OCS44 PAYM Inbound Re-contract,Philip,Tomkins,
,7381038,Gordon.Melbourne-Skeech@telefonica.com,Gordon.Melbourne-Skeech@telefonica.com,Objective setting,"Sales, Service & Retention - UK",OCS44 PAYM Inbound Re-contract,Gordon,Melbourne,Skeech
,7381041,Carole.Delooze@telefonica.com,Carole.Delooze@telefonica.com,Objective setting,"Sales, Service & Retention - UK",OCS44 PAYM Inbound Re-contract,Carole,Delooze,
,7381042,Alison.Johnson@telefonica.com,Alison.Johnson@telefonica.com,Objective setting,"Sales, Service & Retention - UK",OCS44 PAYM Inbound Re-contract,Alison,Johnson,
User ID,Role Name,Target population,User Name,First Name,Last Name,Granted population,Exclude login user,Include self
1003495,IT Admin (External),EVERYONE,diego.canosalopez@telefonica.com,DIEGO,CANOSA LOPEZ,AM Users,NO,NO
7355732,Telefonica System Admins,EVERYONE,edith.seminario@telefonica.com,Edith,Seminario,TFN System Administrators,NO,NO
7355885,Telefonica System Admins,EVERYONE,fernanda.dib@telefonica.com,Fernanda,Dib,TFN System Administrators,NO,NO
7359837,IT Admin (External),EVERYONE,tomas.sande@telefonica.com,Tomas Alejandro,Sande,AM Users,NO,NO
7359850,Telefonica System Admins,EVERYONE,pablod.fernandez@telefonica.com,Pablo Damian,Fernandez,TFN System Administrators,NO,NO
7360127,Telefonica System Admins,EVERYONE,silvia.regueirodominguez@telefonica.com,SILVIA,REGUEIRO DOMINGUEZ,TFN System Administrators,NO,NO
7360160,IBM System Admins NO COMP,EVERYONE,marina.sanchisllado@telefonica.com,MARINA,SANCHIS LLADO,IBM System Admins NO COMP,NO,NO
7506710,IT Admin (External),EVERYONE,sonia.cotignola.ext@telefonica.com,SONIA,COTIGNOLA,AM Users,NO,NO
7506711,IT Admin (External),EVERYONE,martin.gomezwrow.ext@telefonica.com,MARTIN,GOMEZ WROW,AM Users,NO,NO
7506713,IT Admin (External),EVERYONE,ana.labradorsanz@gesnext.com,ANA,LABRADOR,AM Users,NO,NO
7506714,Telefonica System Admins,EVERYONE,jaimeandres.montalbancornejo@telefonica.com,JAIME ANDRES,MONTALBAN CORNEJO,TFN System Administrators,NO,NO
7506715,IT Admin (External),EVERYONE,milagros.blazquezcuadrado@gesnext.com,MILAGROS,BLAZQUEZ CUADRADO,AM Users,NO,NO
7506756,IT Admin (External),EVERYONE,diamela.serignese.ext@telefonica.com,DIAMELA,SERIGNESE,AM Users,NO,NO
7506797,IT Admin (External),EVERYONE,benito.romeroroldan@telefonica.com,BENITO,ROMERO ROLDAN,AM Users,NO,NO

Последнее редактирование:
Уберите ссылки на сторонние ресурсы из подписи.
Опять к телефонии? Это тот же самый, который был опубликован на X, или на этот раз это полная утечка?))))
ну кароч, то что я выложил на X были частичным релизом , что всего составляет 10 гб , а это уже полная версия

Напишите ответ...
Верх