Frontend/Backend Elektrik koder предлагаю свой практический опыт в реализации вашего т3/твой партнёр в иб

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.

Damagee

HDD-drive
Забанен
Реакции
2
Пожалуйста, обратите внимание, что пользователь заблокирован
Предлагаю вам свою кандидатуру в виде наёмного работника в сфере программирования и автоматизации ваших систем а так же не санкционированная автоматизация и логирования

Услуга чистого кода html css js frontend/

c++ asm msql sql php back-end /

Работа на js node.js Python
Пишу дескопные приложения
Услуга кодера

Индивидуальный подход,хороший практический опыт.Чтение,правка,разработка вашего технического задания.Всегда готов к обучению и развитию.

frontend - Верстка ваших макетов как web так и apk а так же копии
Не использую сторонние программы,чистый компактный код что упростит вам разработку в последующем.

BackEnd -
old school
Этим все сказано
Создание базы данных - Сбор базы данных
Любая автоматизация,парсинг,чек данных,

interface - Layout of your layouts both web and apk as well as copies Do not use a third-party program, clean compact code that will simplify your development in the future.
Backend - old school That says it all Database creation - Database collection Any automation, parsing, data verification,

Знаю его давно делает все что говорит не пустослов! Работать советую!

Актуально,работаем,контакты в первом посте.
Автоматизация ваших процессов,разработка платформ ,работаю с терминалами

пользуюсь услугами данного мембера, не однократно, все на уровне, в компетенции сомневаться не стоит

I offer you my candidacy as a hired worker in the field of programming and automation of your systems, as well as unauthorized automation and loggingClean

code service html css js frontend
/c++ asm msql sql php back-end /Work on js node.js Python
write desktop applications
Coder serviceIndividual approach, good practical experience. Reading, editing, development of your technical task.
Always ready for training and development.

портфолио по запросу после верефикацию.

Актуально, работаем, обращайтесь
В данный момент работает над оптимизацией фишь ботов.
Отлажен процесс,работаем со steam и банками.

Последнее редактирование:
тема на соседних бордах

This guy is a scammer. Cried to me to send him 60$ because his hosting will get cancelled (please,please,please..) I gave him 60 and said the rest when you finish the work. He didn't even bother to start, he just kept on asking for more "I have no $, please send me, please, please....wtf?? Like gipsy in front of church. Shame..

Недопонимание конкретное.
Человек пошел на встречу дал в долг под работу 60$тна оплату хоста я постоянно прошу мелочь все знают я попрошайка но не скамер.
За что тс спасибо.
Сделал ему 2 страницы по его просьбе сверстал,все в рамках 60$ тут он говорит выполнишь работу дам ещё 150.
Ну я сегодня после того как макет работу он подтвердил ,попросил 50$ на карманные расходы,он сначала говорит ок ок,потом ссылается на какие то отзывы якобы я мошенник в арбитраже)я начал мониторить ,не чего подобного в моих ветках нет .
Я ему написал зачем ты так говоришь и в рамках 60$ отдал макет
Претензий ко мне быть не может обоснованных.
Для подтверждения приложил макет вёрстку и скриншоты переписки где тс подтверждает работу.

Приложил скрины исходные файлы для групп администрации.

Скрытый контент для пользователей групп Администратор, Модераторы, Легенда, Premium, Эксперт, Scraper.

l

Скрытый контент для пользователей групп Администратор, Модераторы, Легенда, Premium, Эксперт, Scraper.
Электрик:
Hi

Zeco:
hi

Электрик:
fell asleep yesterday

Zeco:
can you make automation of sending OTP to email?

Электрик:
Yes

I just ran out of money, send me a little, I'll make the functionality today

Zeco:
👍

Электрик:
I woke up and continue working

give me 50 bucks

Zeco:
👍

Электрик:
?)

what crypto to give?

Zeco:
You know there will be bad commetns on your thred from several forum users?

Электрик:
No

Zeco:
You should stand in front of the church. You just beg for $, you do nothing...

Электрик:
I'll check now, in any case I'm not deceiving anyone

Zeco:
why don't you just do the work. I will pay you + at the end, but you just keep on begging...

Электрик:
I'll just give back what I made and that's it

continue without me, you helped me out, I made you a frontend layout, continue without me

What are you talking about? Why are you talking like that? I have no complaints, like I'm just taking money, you yourself offered to lend me money, I agreed to do the work, I asked you for money because I don't have any, and you see that I'm doing the work, you ask me, I'm doing it, what's the problem, what complaints?

Zeco:
fuck off

Электрик:
you are a bastard I did your job for $60 you also wrote a bad review so that worms eat you in hell

What a stupid way to blame everything and everyone around you for your troubles.
the matter was as follows, this individual writes to me on request, the price is too high for him
The next day I show my portfolio, he says ok, I say f*ck, there’s no money, everyone knows my difficult life situation, I’m here to earn money.
As a result, he borrows me $60 under the pretext of doing the work later, and gives me 15 pages of the site for layout.
Well, as promised, I make a layout, then he asks for the backend, in general we did the work for 2 days, keep in mind that from the screenshots provided it will be clear that there are no complaints about the quality of the work, that is, he confirms the work.
He told me that he would give me another 150 bucks for the work, well, since we agreed on the frontend, he confirmed the work, it was paid, after asking to allocate $50 for working time, he first agreed, then began to say that I had some kind of arbitration negative reviews, which is impossible.
As a result, I wrote to him like this: you are talking some kind of nonsense, why are you talking like that at all, and said that we would give you the layout without my participation, and then he received 15 typeset pages for $60, and further work was refused.
And in the future, if you have any complaints, please write to me first, I will always take maximum part in resolving the issue.
If you still have complaints, open arbitration, we are not running away anywhere, but are fully prepared to resolve contentious issues
Let's be smarter from now on.

Hidden content
All said...

Эксперт в области информационной безопасности компьютерных систем.
Предоставляю интересы dc сообщества Электрик

- Стек для веб-разработок: LAMP/WAMP (Linux/Windows, Apache, MySQL, PHP) + JavaScript, HTML, CSS.

- (C#) для эмуляции человеческих действий в браузере. Эмуляция цифровых отпечатков пользователя. Использования прокси. Генерация профиля пользователей в браузере.

- Assembler, C++.

- Разработка низкоуровневых автоматизированных сетевых систем.

Основной стек: Unix Ajax API Разработка CMS JSON API Transact-SQL Perl SQL MySQL PHP MS SQL Git PostgreSQL jQuery Linux XML HTML JavaScript Java Английский язык Базы данных HTML5 CSS3 Информационная безопасность Кроссбраузерная верстка Адаптивная верстка Аналитическое мышление Ответственность

Опыт разработки: 24 года.

xss.pro
exploit. 29 января 2023

antichat Регистрация:18.08.2011

dublicat Подтвержденный 16 Июн 2015

wwh-club 23 Ноя 2014

electrik@exploit.im
@Elektrikgl

Следите за новостями,сверяйте контакты,верефицируйтесь.
Наша работа полностью прозрачна

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Верх